Контактирајте Со Нас

Пратете ни го вашето мислење

Сакаме да добиете повратни информации од нашата заедница, ако имате било какви предлози или сакате да пријавите било грешки во текот на бета ве молиме користете го нашиот контакт формата подолу. За партнерства и други прашања ве молиме контактирајте со нас преку e-mail на [email protected]

Игра За Слободни Сега